Koronaoppdatering kjøretimer

Fornebu Trafikkskole AS

Koronaoppdatering kjøretimer

Da er vi kommet til torsdag 30.4, og samferdselsdepartementet har enda ikke kunnet gi signaler om når vi kan åpne for undervisning i bil. Vi kan berolige elevene våre om at skolens økonomi vil overleve denne krisen, selv om det skulle vare flere måneder frem i tid. Men den tæres noe for hver dag. Dere må bare være tålmodige, vi får ikke gjort noe for øyeblikket. Det som er sikkert, vi kommer ikke i gang neste uke.

Now we have reached Thursday April 30th, and Minstry of transportation has yet to indicate when we can start class B tutoring. We will assure our students that the traffic schools economy will survive this crisis, even if it should last for months. However, it is degrading a little bit every day. You just have to be patient, we can't do anything for the moment being. What is certain, we will not open up next week.

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker fornebutrafikkskole.com. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Fornebu Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn