Kompetanseheving kjøreteknikk

Fornebu Trafikkskole AS

BMW GS1200

Kompetanseheving kjøreteknikk

En kan aldri bli for god til å kjøre MC, så hvorfor ikke ta en runde med dyktige instruktører på Eggemoen gocartbane med egen sykkel? Du vil garantert forlate kurset med et stort smil om munnen, og føle en helt annen kontakt med din egen sykkel. Bildet er fra tidligere i år av elev med egen BMW GS1200 i nydelig nedbrekk i kurve.

 

Kurs arrangeres  på forspørsel.

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker fornebutrafikkskole.com. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Fornebu Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn